preggy kah?

bulan ni badan jd lemah je, nak tido je, kerja taknak pergi nak dok umah je, mual² non stop, pening , skit kepala , sakit pinggang , sakit belakang , batuk , sakit bawah perut mcm segugut , check upt negatif ,hmmm korang rasa??? ke cpt sgt check upt??

3 Balas

Period dah delay ke? Kadang2 mainan perasaan je. Nanti repeat la upt lagi kalau still x period ye

4y ago

Period tak tentu , tp before ni tak pernah pulak rasa mcm bulan ni rasa.

sekrg mcmmna? lps post ni brapa bulan akan dtg pregnant ke?

dah cek upt?