Alahan

hi mommies ..ni ank pertama sy ..msuk 3bulan alahan dh slowly xde ..tp nk masuk 5bulan dh skrg alahan start balik ,muntah2 xlarat ,demam ,selsema ..normal ke ?

5 Balas

normal , sy alahan start 6w smpai 18w pastu lega sekejap , 20w smpai 22w dtg blk tp ad hari2 nya pastu lega then 28w smpai 30w dtg blk n skrg 34w pon kdg2 ad rs nx muntah lg n hilang selera mkn

4y ago

mcm tx blh mkn benda yg kering2 mcm nasi,roti mcm tu

normal sis , sy start prgnant 12weeks smpai nk masuk 5bulan alahan lpasto nk masuk 8bulan mai balik alahan to

Saya alahan dari 2 bulan sampai masuk 5 bulan. Selepas tu alhamdulillah.

Normal je tu. Tp klu demam dan muntah teruk.. Pergi la hosp

Sy x ad alahan dri mule2 smpai brsalin ..