Scan 2weeks

Is it normal kalau scan tp xnampak apa2 lg? kantung pun xada ?. Estimated usia kandungan 2weeks.. Dr kk kira dari last period bulan may but actually ada keluar darah coklat sikit masa 11/6 lepas tu dh xde. Dr suruh dtg scan lg dua minggu utk tgok ada ke x. risau dan nervous ?

18 Balas

Darah coklat tu bukan period sis. Sy pun ada keluar darah coklat sikit2 masa pregnant. Sy scan 10w6d baru nampak shape baby. Tips scan under 12w: Pastikan sis minum air 1botol mineral besar sebelum scan. Bila rasa nak terkencing terus pergi scan. Nampak sgt jelas.

5y ago

Ohh lau kuar cklat2 tu x dew mslh yee sis sye 9w..smlm bnyk plak dy kluar..rsau gak..😓12y kami menunggu tok 2nd bby