Scan 2weeks

Is it normal kalau scan tp xnampak apa2 lg? kantung pun xada ?. Estimated usia kandungan 2weeks.. Dr kk kira dari last period bulan may but actually ada keluar darah coklat sikit masa 11/6 lepas tu dh xde. Dr suruh dtg scan lg dua minggu utk tgok ada ke x. risau dan nervous ?

18 Balas

2w memg xnmpk sis... Sye dlu 4w pn xnmpk lg... 7w bru nmpk kecik comel je..

5y ago

Yeke sis? Alhamdulillah lega hati sy, thanks sis. Semoga sis dan baby sihat2 selalu ya ☺️

biasenye klinik akan bg appointment scan bila dah 7/8 mggu ke atas

5y ago

Oh ok sis actually sy keliru sbb perkiraan dr kat kk lain dan dr swasta lain sbb tu sy pelik bila scan x nampak2 apa2 sbb sy ikut kiraan dr kk 😂

2 weeks kecik sgt2, so biasalah kalau xnmpak.

2weeks mang xnmpk ape... 7 atau 8 bru nmpk

Normal sis kdg dh 8weeks pn xnmpk lg

2w kot bukan 2bulan 😓

Kecik lgi tu...sy 8weeks bru nmpk

5y ago

Oh yaka sis, ok sis tq tau.risau pula sy lagi2 ni first time

2w mmg blm nmpk sis..

5y ago

Hehe Sabahan ba pula kita ni kan? Ba jaga kesihatan arr sis, take care 😍