30 weeks

Normal kah kepala baby belum turun lagi atau 8 months baru turun . Sekarang 7 months. Risau lah doktor asyik cakap kepala baby kat atas , ada tips tak supaya baby kepala nya turun ☹️

5 Balas

Nurse ckp kt sy baby bole berpusing shingga 36w slepas dri tu baby kne kple dibwah..sy 28w aritu scan doktor ckp kple msih di atas dn dye msih bole pusing2 lg so jgn isau..cume slalu la borak ngn baby ckp ngn dia ti dh 36w kple baby kne kt bwah tau..haa cmtu la lbih kurang hihi😁

awal lagi tu sis.. sy 32 weeks kepala baby masih kat atas lagi.. semalam checkup scan 36 weeks kepala dh kat bawah.. so sis jgn risau n stress.. byk masa lagi die nak berpusing🤗

4y ago

Okee terima kasih 😊

awal lg rasanya. sy 32w baru scan di kk tgk posisi baby. Jangan stress.

Banyakkan sujud lama2 sis. Nanti cakap2 dgn baby suruh pusing ye.

4y ago

🤗

Puan xtanya doktor ke last bby akn bpusing masa kndungan brapa bulan

4y ago

Dah dia ckp baby sepatutnya turun dah kepalanya kat bawa dlm 7 bulan nie, tapi takpe masi awal lg bgitu jerr doktor ckp ☹️