Kepala Berpeluh

Hi mummy²...ada tak kat sini baby around 5m++ kepala nya selalu sangat berpeluh..Kekadang sampai basah kepala..Normal ke baby cmtu???

9 Balas

normal..ank sy dekat 2 bulan bila tidur bantal kepala habis lenjun basah 😅 padahal dekat berkipas,kene tukarkan baju sbb basah kt belakang..😅

Normal sis,sy ank first sangatlah kuat berpeluh sampai g klinik n doktor ckp normal la tu and tandanya bby sihat

Baby sy cmtu sis. Nk kate normal xtw la tp mmg sebab pns skrg kn 😃 Gpon bby berisi so sy xrase risau.

Baby saya pun cmtu. Tp bila duk dlm aircond, dia kurg berpeluh.

Rumah tu panas kot...cbe pasang ekon

Normal mnum susu badan panas

Pnas sbb cuaca rasanya

Baby sy pun mcm tu..

Pembawakan