mintk pandangan

NORMAL kah hamil 4bulan tapi perut masih sama lagipun sya hamil anak pertama..org ckp biasa hamil ank pertama perut besar tp sy punya biasa shaja?

27 Balas

Normal sis.. sy pn mcm tu jugak.. frst prganant.. dh 6/7 bulan baru nampak

Mcm sy lr sis da 8 bln tpi prut mcm bru 5 bln org ingt lemak ja

normal sis sy pun hamil ank ptama masuk 6 bln baru nmpk baby bump 😄

5y ago

😄

Normal..sy skrg 5 bulan pon blom nampak sgt..janji baby sihat

normal..kadang ader yg nampak smpai 5bulan lebih

Normal. Sy 8bulan baru timbul perut

normal