Hamil 7 bulan tp perut masih kecil macam 5 bulan..

Knpa sya hamil 7 bulan tp perut masih kecil mcm kandung 5 bulan... Boleh bagi info ibu².... Kerisauan sbb ni ank pertama sya..😔😔

2 Balas

perut saya pon kecik je. xdek baju mengandong pon. blouse sebelum mngandung semua muat lagi. gi scan, alhamdulillah baby sihat. saya 29w, berat baby 1.2kg. dr kata normal je. as long as baby kite sihat, xperlu risau perut kita kecik ke besar. moga dipermudahkan urusan

3y ago

puan maaf nak tanya. berat dan tinggi puan berapa ya?

saya xpernah pakai baju mengandung pon awak masa 1st pregnancy. perut sy nmpk masa usia kandungan 7-8bulan.. dn awak xperlu risau kalau perut xnmpk. yg penting setiap kali checkup doctor inform awak dan baby sihat. itu lg penting. perut besar takut xlrt bwk ja.