mintk pandangan

NORMAL kah hamil 4bulan tapi perut masih sama lagipun sya hamil anak pertama..org ckp biasa hamil ank pertama perut besar tp sy punya biasa shaja?

27 Balas

Normal kot sis. Sy berat pun tak naik dah masuk 4 bulan ni. Static mcm berat asal. Perut pun biasa je tak besar sgt. Rasa mcm buncit biasa je😂

Biasa ank prtama lmbt nampk bsar,lain lah ank dah 3 4 bru cpt nampk bsar.sy ank yg no5 pun msh nampk kcik je.dye ikot bdan seorg jgk sis 😊

5y ago

😄😍😍

haha normal sis . sy tahun lepas ank pertama 4 bln 5 bln tak bape nk nmpk . skrg ni dah 4 bln besau ya amat . sbb da debab🤣 dulu keding

Normal aje sis..sy dah 35weeks perut sy kecik, tapi baby sy besar aje..perut org lain2..xpayah risau..risau kalau baby kecik je..

Kalau dah scan n baby pon ok.. xde ape nk risau.. sy pon perot kecik je dlu.. dah 3rd trimester baru nampak besar..

Sy rasa normal sis..sy pon mcm sis gak perut x nmpk sngt..masuk 5 bulan baru nmpk perut sikit..yg penting baby n kita sihat sis..

sabar. normal je tu.. lain orang lain... nanti masuk 6 or 7 bulan baru perut membesar dengan jayanya... time tu. berhuhu la

Anak pertama la perut kecik sbb perut kita baru nk meregang.. tp ikut atas org juga.. jgn dgr sgt org ckp..

5y ago

Tq sis..lega sy dpt tahu

normal sis, slalu kalau hamil ank slung 5bln keatas bru npak. mcm sy 5bln bru nmpak

Sy 6 bulan pun masih kecik lagi sis. Berharap baby sihat sentiasa je di dalam. ☺

5y ago

Aminn..