baby susah mau mkn

Normal kah baby umur 8 bln..tak mau mkn...risau sy bole minta tolong share kah resepi²...tok bg anak berselera mkn...

5 Balas

ada byk sbb ank tolak mknn. So kena tau duku knp ank xnk mkn. selain pelbagaikn resipi, tukar tekstur mknn, atau cara bg dia mkn. Maybe dia xnk disuap so kena bykkn finger food.

Kadang2 ank ni nk tukar selera je ibu, sy dulu bagi anak pasta baby sesekali.. Noodles ke.. Cuba lah..

sis boleh try follow fb Happy Baby foods Malaysia. banyak ilmu yg dikongsikan ☺️

mommy boleh cuba ni baby food IZZLY wasap sy www.wasap.my/60129876070/nakIzzly

love