risau

Normal kaa mcm ni yg terbaru tu saya test waktu petang.dh 7 week.harap xdk pa2 laa? sabtu ni baru nk scan masa 4 week scan tak nmpk pa2 lg.mumy semua tahu tak sbb kenapa kabur?

risau
11 Balas

Upt da pernah positive... Xperlu risau kot kalau makin samar... Kcuali kalau awk bleeding tu kena terus g klinik @hospital... Kalau risau sgt 7w da boleh scan...InsyaAllah nampak progress baby tu....

Normal sis. Sy hari tu pun first check line ke 2 blur. Kali ke2 check baru terang double line. Kdg Kdg pregnancy test yg mslh mgkn sbb dh lama.

Macam kawan saya dah masuk 7 bulan x nmpk lagi baby dia girl ke boy?mgkin baby tu malu.org ckp klau baby malu nk tunjuk maknanya baby tu mgkin girl.

4week mmg xnmpk. Pstu msa 9week sy test upt lgi la trus xnaik line... Risau punya psl trus p klinik scan..bru nmpk janin n heartbeart

Kalau scan dkt klinik kadangkala x berapa nampk baby awak.kalau nk nmpak dgn jelas pergi klinik swasta scan .lebih jelas

4y ago

Saya pergi scan swasta laa.kecik lg kot time tu.yg pasal kabur tu sbb apa.sbb air kencing petang ka

Nt try check pagi @ msa macam awk check yg first..pakai upt pun jenis yg sama...

normal sis.. hormon kita turun naik.. mngkin masa sis cek hormon tgh menurun..

4y ago

Mungkin la sbb air kencing time petang kn

Pergi confirm kan dgn doc. Jgn fikir negetif dlu ok

Awl lg tu. lg 2week scan balik .😇

Upt kabur.. ada bleeding kah?