Rahim tebal normal kaa

Sminggu yg lalu scan dktr kta tak nmpk lg.. rahim tebal lg 2minggu scan balik ..kndungn ank prtama normal kaa bgitu .. test guna prngntest 2garis ..tp tak nmpk apa lg hnya ketulan darah yg bru nak mnmpel.. noraml kaa 😪😪

Rahim tebal normal kaa
7 Balas

Rahim menebal tu salah satu tanda kehamilan cuma mungkin masih terlalu awal untuk scan. Biasa kalau 5-6w pun hanya nampak kantung sahaja. 8w ke atas baru nampak ada embrio dalam kantung tu. But its a good sign of pregnancy sis. Semoga ada rezeki ye.

Normal sis,tu tnda nya bru nak menjadi.bru lekat senang cakap😃😃makan folic acid ya,,klaau selera ok sis kena mkn yg tggi zat besi tggi protein,,

2y ago

alhamdulillah sis klu normal 🤲🏻

Hi sis, sorry post ni da agak lama kan.. sorry klu soalan snsitif, apa update sis skrg?pregnant x? Sbb sya pun mcm ni skrg

1y ago

Wah, tahniah sis🥰smoga sya pun ada rezeki mcm sis juga.. doakan ya🤍jaga diri sis n smoga dpermudahkan urusan bersalin kelak.. thanks ya sudi jawab

Sy pun mcm ni sis 2 minggu lalu..ikutkan dah 8week. Lusa pg scan balik..mudah mudahan baik2 shja..

2y ago

yaa sis sya pn ikutkn 8week jg .. tp scan tak nmpk apa lg .. risau .. mudahan2 smuanya ok 🤲🏻

wife saya dekat 4 minggu Bru perasan pregnant skrg dah 11minggu 🥰

Normal sis .. kalau sy rahim terbalik🤣 Alhamdulillah semuanya ok

normal..bagus ntuk pelekatan embrio..