Berat badan

Macam mana nk tambah berat badan ehh😥 dalam sebulan drop 2kg . Mula tahu pregnant 46kg, skg 4bulan pregnant 40kg 😥😥 selera makan takde. 😥 haritu smpai masuk hospital drip air #seriusnanya

2 Balas

hi mommy. mmg tak boleh makan apa langsung ke atau ada craving something yg kurang sihat utk dimakan? second pregnancy sy 6 bulan tak boleh telan nasi. pandang beras pun dah rasa nak muntah apatah lagi bau nasi ditanak tapi sy boleh makan samyang cheese tu. memang tak elok tak sihat tapi tu je yang boleh masuk mulut. nurse pun tak halang sy makan samyang tu asalkan mau makan. mommy cuba dptkan nasihat nurse/doc jugak ye. semoga dipermudahkan urusan mommy & baby ❤

2y ago

takpe mommy. sikit tapi kerap ye. mommy jaga diri jaga kesihatan alright 👍 Aamiin Aamiin YRA

Hrp2 sy yg terlebih lemak ni boleh pos lemak sy 10kg kat sis.

2y ago

susu ngandung brand apa ye?