13 Weeks

Normal ka masok week ni dh kencing rasa nak kencing lg sbb sblm masok week 13 ni kerap kencing tp jarak sikit la.

80 Balas

sedang alami skrg ni sy da 20week asek nk ke toilet je..sabar jelah hahah

Ada x dlm 13 week tiba2 keluar coklat normal ke atau ada apa2. Maaf lari topik

3y ago

G check doc sis..tkut ade pape je..hope xde pape laa..

sy lak klu batuk @ bersin pasti akan terkeluar kencing tp sikit je lah

samalah..sampai tkt nk mnum air wktu mlm mls nk bgn kerap kncing😂

sama dengan saya. Masa tidur beberapa kali jugak bangun utk kencing

Kenapa sy tk rasa kerap kencing ? Normal ke klu tk kerap kencing

tapi kan,kalau terbatuk atau terbersin terus terkucil..😂

salam nk tnya..kalau nk mkn aiskrim kelapa blih ke??13weeks

samalah . sye dri minggu ke 12 da start kerap nk kencing ..

sama ngan saya .13w kadang kencing kluar sikit tp kerap