13 Weeks

Normal ka masok week ni dh kencing rasa nak kencing lg sbb sblm masok week 13 ni kerap kencing tp jarak sikit la.

78 Balas

samalah kita. padahal x de lah mnum banyak sangat air. tp kerap kencing. air kencing pun setiap kali buang, banyak macam tak luak 🤣. mana datang air banyak² tu tak tahu lah. Time kerja asyik mengular je sebab selalu sangat nak pergi toilet. skrg saya 13 mnggu

sma sya juga...kerap kencing tk smpai 15minit kencing,tpi ok lah kencing pun bnyak...kdng berak jer dlm 2hri tk berak nk msuk 3hri 4 hri mcm tu bru nk berak,berak keras dn berak cair normal ke mcm tu sis..

2y ago

sama lah sy.. sy baru je kene sembelit buat pertama kali utk first preggy...

Sedang melalui benda ni.. kdg dri tdo nyenyak pon boleh tjaga terus lari g toilet.. 🤣

2y ago

yea , sy pun slalu cmni.. nk bangun malas.. sbb nye baru nk mule bangun tu pinggang sakit sngt

sy plk kencing x lawas...sakit kt pundi kencing...terasa nk kencing lg..tp x kencing2 pn...kalau kencing pn ckt2 jer...

1y ago

aa dptkan rawatan sis. urine tract infection kot.. jangkitan..

normal je sy tnya doktor...sy dr 5 weeks smpai skrg 14 weeks asik kencing je..terutama malam..minum byk ke sket sama je...rasa mcm pundi kencing dh penuh...bila g toilet, keluar kencing sikit je..

Sama la mcm sy..tak boleh tahan kencing msti automatik akan keluar sendiri lps tu rasa mcm kencing tak lawas bila kencing keluar sikit je airnye padahal masa tu bru je kencing..

saya dari awal pregant sampai sekarang 29week kerap kencing..memang bagus kalau kerap kencing supaya x de infection Dan badan mengandung memerlukan air secukupnya....don't worry

sama sgt..kerap ke toilet nk kencing...adoiii...xlama ddk,angkat lagi kejar nak ke toilet..br 13 week...dlu anak pertama bila tgu hr je kerap..knape ye🤭🤭🤭🤭😂

saya sis klau kencing tiba2 keluar. tiada rasa nak kencing pun tapi tu la dia akan turun sendiri. takut je tidur nenyak hmmm kencing dekat tilam😂

Sama la kita. Mula mula tak kerap, skrg dh minggu 13, makin kerap kencing. Kekadang smpai takleh tahan sekejap, boleh terkencing sikit kt seluar 😂