13 weekn..

Normal ke masok 13 week ni ade rasa sakit dekat bagian bawah perut sblah kiri ??duduk rasa sakit .. baring lagi sakit#ingintahu

7 Balas

saya 13 weeks juga and pinggang sakit sampai takleh solat mcm biasa… malam je sakit mungkin sebab tgh nak membesar 😅 kalau terlampau sakit sangat2 kena check sebab misi sy kata mungkin tanda2 keguguran…

Normal, kandungan semakin membesar so ganggu organ, ligamen bagai. Jaga posture sesuai kehamilan. Boleh refer youtube KKM pasal posture tu.

saya rase normal... sy mase mula2 rase mcm sengugut tu.. tp kalau mcm rase xsedap mase appointment tu terus tny misi.. dia akan terangkan..

normal je sis semoga sis dan baby sihat... doakan sy juga semoga thun ni ad rezeki untuk sy menimang cahaya mata amin

saya 16w pun rasa macam tu...huhu

don't worry, it's normal ..

normal