Minggu ke 18

Normal ka kalau xda rasa pergerakkan lagi..#pregnancy

7 Balas

Normal rasanya, saya 17 weeks rasa letup letup je dalam perut bila baby gerak. Cuba try letak tangan atas perut time relax. Mesti boleh rasa letup letup and angin lalu tuh. Hehe.

normal. nty 24wk rse la kicking. actually ad pgerakn baby klu dh 18week tu cuma bukan kicking- lebih kpd slow movmnt, bubble.

normal sis . ada yg awal ada yg lambat ikut dari setiap org jg sis mcm saya 17w dah ada bubble2 yg gerak 😊

sy pun sama, 18wk skrg .. xrasa apa2 lagi.. 😊 takpa kita tgu around 20wk ++ nnti..

awal lagi sis...nanti bila da bergerak 🤣 perut pun rasa geli hehe....

25week baru rase😂

Normal sis.. dont worry