36 weeks 3 days pregnancy

Normal ka kalau kaki makin membengkak even xbuat banyak kerja? Sy banyak duduk je pun bengkak teruk kaki sy.. sometimes bila sy jalan2 terasa sakit... Ade yang cakap xboleh urut.. mummy2 sekalian ade tips bagi surut bengkak ni x? xtahan lah nak buat kerja pun xsenang... ??

2 Balas

Normal sis saya 33weeks 3days pun kaki bengkak padahal tak buat kerja banyak pastu kekadang ikut suami pergi kerja padahal duduk dalam lori jeah tak buat pape pun bengkak gak😂