?

Normal ka? Bayi tidak begerak dalam 1hari

22 Balas

awk jgn mcm ni . 4 jam tak gerak pun please ke hospital . sy dah rasa dah sume tu . lambat pergi hospital . rupanya ank dah meninggal dlm perut . 7 bulan dah masa tu

kenapa nk tnggu smpai 1 hari sis... 4 jam xbergerak pon kena ke hospital ni kan pula 1 hari... better pegi hospital cepat

Nurse & doc ada pesan kan kalau baby xgerak dlm 10 gerakkan dlm msa 12jam, trus pgi hspital. 🙂

Dah brape week tu sis.. .klu 23w ke ats klu shari xgrak mmg xnormal.....macam sis..mlm yg aktif....

5y ago

Alhamdulillah...bmbng kn klu xgrak.... Dah xlame tu.....moga dpermudhakn urusan brsalin nti yer...sis skrg bru nk msuk 31w...ank sulong....

Tak normal....bkn kh dlm sehari 10 keatas pgerakan .baik sis pi hospital..jgn biar kan

Kan nurse dah cakap kalau baby tak gerak terus pergi hospital

Luar dri kebiasaan..g check..sbb kita tk nmpk apa dlm kndungn

Jangan tunggu lagi! Ke hospital cepat please

Wht.. Better g check.. Tp klw dh gerak mlm ok gax..

5y ago

Sudah gerak tapi kejap gerakan halus ja

X normal sis better g hospital skrangg!