berak kerap

normal ka baby 2bln lbh kerap berak lepas minum susu mesti berak...tp kalau perasan time2 dia nk bertemu bulan maksudnya nk masuk 3bln..sbb ari tu masa nk masuk 2bln pn dia mcm ni......cuma nk cnfrm dgn mom2 semua ada pegalaman mcm ni x?

2 Balas

Kadang itu yang dipanggil peralihan bulan. Lepas tu benda tu akan hilang dengan sendirinya bila dah masuk bulan baru.

Aah sama ngn saya tp bila dh cecah 4 bulan ari tu dh x mcm tu....ada org kata beeralih bulan