Baby tak berak.

Hi mommy! baby sy 2bln nk masuk 3 dah, tp dia lately ni tk berak. If dia berak pun sikit je tu pun najis dia tak cair mcm biasa mula2 dia berak. Normal ke? Sy bg susu formula n bf. Sy jadi risau pulak. Mcm2 dlm fikiran. Buatkan sy jd overthinking 🥺😞

2 Balas

Normal. Baby dh boleh adapt nutrisi susu. klau full bf normal klau xberak smpai 5 hari pun. melainkan tekan perut die keras melening tu kne g cek.. Ni info dr nurse 😊

klu bf normal