Kerap berak

Baby sy 3 bulan, setiap kali menyusu je dia berak. Tp berak yg ok la bukan cirit. Warna kuning n ada biji2 susu tu. Cuma nk tanya normal ke kerap sgt dia berak tp sikit2 je lepas setiap kali susu.

3 Balas

sehari brp kali? better jgn lebih dri 6-10 kali. tkut usus ade masalah atau lain². pantau je poo dia ok mummy. masa baby saya pun mcm tu berak lebih 5-6 kali. last² kembung perut sbb salah bancuh air susu hahaha

Kalau anak tak meragam, punggung anak tak merah / melecet then ok je. Normal je baby kerap berak tapi kena pantau najis dye lah risau cirit birit je

ok je