Skt pinggang

Normal ka 29 week dh rsa2 sakit pinggang,sakit kt punggung...kdg smpai krem xleh jalan..ada x yg jd mcm sis

13 Balas

Sy 25week sakit pinggang,smua sakit,,mgkin disebbkn sy byk buat kje rumah,,kaki & tgn sy kerap kebas2,,harap2 mommy pn cukupkn rehat

Normal sis..Nnti da masuk 30weeks lbh lg laa sakit tu menjdi2 😪..Kalau boleh tanak jalan nk suh husbnd dukung jee..hahah

Sy 20weeks pun dh rasa mcm tu sis. Terutama bila dduk dlm kereta lpastu berjalan.sakit pingang dan punggung

Normal je..Sye start 26w lg sakit smpai bersalin..Nk hilangkan pon xakan hilang sb bby makin mmbesarkan

Normal lah sama macam saya baby makin membesar kan so tu yang pinggang nak bwk badan pon tak larat

Sma lar.. Sy pn mcm tu skit dkt punggung, nak jln pn sakit

Sma cam sy sis..dh 29week.dh rase skt pinggang nie😣

Normal sy pun mcm Tu jgak

Normal sis 😅

Normal sis...