36minggu pregnant

Normal je kan 36minggu takde rasa fake contraction? Or takde rasa sakit apa2 🤣 rasa macam santai betul

4 Balas

Normal ja, saya anak 1st & 2nd dulu pon santai2 jgk sebab xrasa sakit apa2.. Nak bersalin turun tanda darah ja baru sakit. Yg no 3 ni awal2 lagi macam2 sakit rasa... Harap dipermudahkan lah bersalin nanti. Sekarang 37w 3d masih xdak turun tanda apa2.

sis xda rasa mcm sakit sgt celah kangkang tu ke? mcm tulang/muscle bhagian kemaluan tu. sy ni berjalan je memang sakit sgt, bgun dri duduk pun sakit 😭 sy bru 35weeks ..

10mo ago

sy sbb sakit depan tulang kemaluan ni, tak aktif da. jalan sakit , bangun sakit ..

Saya 36w xde jgk. Msuk 37 baru ada manja2 gtu. Dah first mom, xreti la nk tau bila kena g hosp 😂 hrp2 smpai masa nt ad kluar show. Sng nk tau

normal jaa sis