Faraj rasa mencucuk

36minggu , kerap sangat sakit dekat lubang faraj rasa macam mencucuk cucuk , kenapa ya ? normal ke benda tu

5 Balas

mak mertua cakap sebab kepala baby dah kat bawah. tu geli² rambut dia 😂. saya pun 36weeks rasa ngilu² kadang bawah tu. tapi takde pulak tanda bersalin yg lain, so buat rileks je enjoy gi jjcm cuci mata. nanti dah bersalin kena pantang terperap dalam rumah je.

2y ago

haah , mak mertua saya pon cakap macamtu , baby punya rambut yang cucuk 😂😂

normal awak . baby kan dh dduk laluan . so area tulang peha and area ari ari kita spport baby . sy pun kerap rse . smpai jln pun kena pgng . buat tak tahu je slagi takde tnda tnda bsalin .

2y ago

tula , kadang tengah jalan dia mai rasa mencucuk tu

Awal pgi smlm pon sy ada ase camtu gak. Tapi sy ignore je. X tahu la normal ke x tu

2y ago

oh yeke , tula saya kerap jugak rasa mencucuk tu

Sama…lgi ii time bby tendang…

normal..