pregnant

it is normal if the baby weight just 2kg at 35 weeks pregnant?

348 Balas

Sy baru scan smlm. 35weeks 2.2kg.. doc takde ckp apa2 pun.. okay kot 😅

sama sy pun dah35 minggu berat bby 2kg100 doktor o&g ckp berat yg normal

sy masa 33w 2.2kg..skrg dah nk msuk 36w xtau brpe kg dah..tngu nxt chckp

baby sy kepala masih di atas. sy risau sgt skg. apa perlu sy buat ya?

4y ago

Normal, sy pun 35 week bby kt atas lg

In sha allah normal, mine 2.6kg. And now my baby in 35 weeks.

35w3d baby berat 2.1...38week kna bsalin dh sbb kncing mnis..huhuhu

4y ago

Sama laa dgn saya. 38w kena bersalin awal. Skrang dah 35w2d

Sy dah 35weeks, berat baby masa scan 3kg. Besar sikit sebab sy ada GDM

5y ago

Sama lh..sy 24/2 ni NK scan NK tgok berat baby berapa,sbb sy Ada gdm jugak.sekarang 35 minggu..24/2 scan penentuan untuk putuskan Samada ceasar atau normal

34w5d 2186g now 36w xtau brp kg🥶 Sulung dlu brsalin 34w3d 1.46kg

Saya 35 weeks, baby 2.7kg.. Baru tadi habis check up growth scan

Sayapun 35weeks..berat lebih kurang sama.. 2kg lebih.