pregnant

it is normal if the baby weight just 2kg at 35 weeks pregnant?

348 Balas

kalau ada cecair yg kluar lpstu bgian bawahan tu skit2 tanda2 kah tu

yaaa.. sama lah.. jgn risau dah nak akhir2 bby akan cepat membesar..

it is normal kalau consultant said it is normal for ur wt and baby..

Sy 35w.. Berat baby 2kg je... doktar just ckp kecik sikit.. tu je...

Sama la..sy 35 pun baru 2.2 kg .dktor x cakap ape,normal la tu

Samala .. sya 36weeks , baby bru 2kg .. xpa sis jnji baby shat

sama dgn sya sis..doktor kata should be okay nothing to worry!😃

Kecik sikit kot...dr ckp kt sy klu 35w mesti dah 2 kilo lebih....

normal je sis.. biar besar kt luar, nnt mudah bersalin

Okey je...hujung kehamilan baru baby cepat² tambah berat...huhu