bleed during 7w

Is it normal to have slight bleeding during 7weeks preganancy? Went to the hospital, the doctor like x really concern, did a scan and told me the heartbeat is there. #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

saya pon tengah alami spotting brown sometimes red.. 7 weeks jugak. dr suruh consume duphaston untuk kuatkan rahim, dah tak dikira implantation bleed sebab baby lekat dah. I pon tengah risau sbb lama dah 10 hari spotting everyday buat sekali sehari je dia kua🥺🥺

3y ago

sama dengan saya. start w8 sampai skrg 10w+ spotting. dah 2x gi klinik swasta then doc bg ubat duphaston n doc kata baru nampak kantung masa gi cek. masa 10w ni makin menjadi2 bleedingnya. time kencing je confirm bleeding. dah buntu nk buat apa. makan ubat, baring, rehat semua dah. saya redha dan tawakkal je. ada rezeki Allah nak bagi, alhamdulillah. kalau belum rezeki, saya redha. saya bekerja dan kerja saya pula memerlukan berjalan dan naik turun tangga selalu. saya tawakkal je. ni kandungan 2nd. yg 1st haritu pun takde rezeki.