Placenta Previa

Is it normal to have pp at 4months of pregnancy..will it be normal delivery? Pls help

1 Balas

Oh biasa kalau awl kehamilan kdg2 ada chances tuk uri tu naik ke ats depend pd bdn n dri kita mcmne..mcm sy ritu dh try sujud n mcm2 still sm... Dpt detect uri bwh ms peknen 6bln... mcm sy alami pp type 3.. bersalin secara czer... Pd 34minggu.. bby prem stay nicu selama 17hri... La ni alhamdulillah bby dh umo 7bln

4y ago

Owh..trima kasih byk ye puan ats mklumat ni..inshaaAllah..doakan sy selamat melahirkn n ank sihat sempurna hendaknya..ameen..