stay awake

is it normal for babies age 24 days to stay awake in the middle of the night (3am-7am)? only slept after 7am

14 Balas

Saya pernah baca cara nak bagi baby kenal siang dengan malam. Bila siang bagi baju siang contohnya rompers ataulengan pendek, seluar pendek, yang ada holes ke. Bila nak masuk malam, salin ke baju tidur yang lengan panjang, seluar panjang. Pastu start pukul 7 je slowly kurangkan bunyi bising dalam bilik baby tidur and dim kan lampu . Amalkan setiap hari. Anak first saya bila malam dia jaga time nak susu je.

5y ago

Anak kedua saya baru 11 hari, buat masa ni pun jaga malam bila nak susu je.