bIla Allah syg kn kamu lebih dari mamy syg...

Nor quraisya Rania mamy tgu kmu di syurga syg ku...amin... bru kesempatan nk kgsi.. kembar 12 mgu just ley slamat kn 1 je

bIla Allah syg kn kamu lebih dari mamy syg...
9 Balas

Takziah sis..mg sis kuat.... Mg Allah prmudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin....jg dri bebaik k...with da big hug❤

Takziah mamy. Anak syurga....🥺 Semoga sis sentiasa dalam lindungan Allah. Stay strong mamy. ❤️❤️

Allah sebaik2 perancang sis.. Bykkn rehat..Insyaallah..smoga semuanya slmt sis.. Aminn..

semoga Allah berikn ketenangan untuk mamy ye mamy2 sume.. tq sgt2

Takziah, allah sebaik2nya perancang

Tahziah sis 😔

tq mamy2 syg sume yg doa kn sya.. due date 9may 2020. twin sepasang. yg gugur girl..yg ade skg bby boy. doa kn mohd qusairy amsyar kuat dlam rahim mamy ye dear sume

Takziah sis

Innalillahi wainnailaihi roji'un buat anak syurga akk... InsyaAllah Allah itu sebaik-baik perancang dan Maha Tahu segala yang terbaik buat kita hambaNya... Yang penting skrg ni sis jaga diri dan baby baik2 ya.. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis selepas ini... Take care sis... 🤗💐