15thun ttc

Masih menanti zuriat.. Mane kamu syg.. Bila kamu nak dtg dlm rahim mama.. Mama tringin mlihat kamu, merasai kamu dan mebelai kamu.. Dtg secepat mngkin syg.... ?

26 Balas

assalamualaikum puan sy tak pasti puan mcm mana sekarang sama ada ttc atau dah dikurniakan rezeki..jika ada alhamdulillah syukur sangat puan..sy rasa nk share dengan puan berkenaan dengan susu kambing MyMila..banyak feedback positive berkenaan ttc..untuk lebih lanjut puan boleh tgk di ig susukambingmymila.hq atau puan boleh contact no ni 601164355071 .. sy salah seorg pengguna susu kambing ni untuk masalah sy n alhamdulillah berkesan..semoga allah permudahkan segalanya

mase 2019..sy tiga kali gugur.. lepastu susah nk lekat... dah 10 bulan jugk x lekat.. ap yg sy amalkan.. sy baca doa.. Rabbi habli minassholihin.. mase sujud.. tmbh doa ni kt blkng.. alhamdulillah Allah permudahkan.. skrg dh mengandung 4 bulan.. akk try la google untuk doa tu.. semoga ad rezeki buat akk

sy aritu ada orang bagi ubat akar kayu utk awek muda, ubat tu elok utk org ppuan utk baiki dalaman wanita.. dy cakap senang nak lekat kalau dalaman kita tiptop, xsampai sebulan minum dah lekat..alhamdulilah rezeki Allah swt bagi.. sis try minum air akar kayu sis.. selalu bidan kg tau

Semoga dipermudahkan urusan ye puan. Saya ada baca pengalaman beberapa ibu yg mengandung selepas ikhtiar mamomhope. Mungkin puan boleh cuba ikhtiar consume mamom hope juga. Semoga dipermudahkan urusan dan direzekikan anak ye puan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

ikhtiar dgn susu efferty .. inshaallah saya minum satu box je dah lekat ank no2 sbb saya sejenis ssh dpt waktu subur lepas dpt ank no1 . asbab je ni. selebihny allah yg aturkan☺️ jgn stress2 .. berdoa selalu . saya doakan sis akan mendapat zuriat tklama lagi amin3🤲🏻

Semoga Allah permudahkan urusan sis dan kurniakan zuriat yg soleh/solehah buat sis n suami . Amin 🥰

semoga dikurniakan zuriat secepat yg mungkin.. aamiin.. bykkn berdoa mcm tu ye sis.. semoga dipermudahkan..

Semoga akak dan suami dipermudahkan urusan dan mendapat zuriat yang soleh & solehah di tahun 2021

Moga dikurnikan zuriat soleh solehah tak lama lagi kak aamiin #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Semoga sis Anies Azanies diberikan rezeki mengandung untuk tahun ni 2021. Amin Amin