night feed

NOAH my baby is 3 month and i still set an alarm to feed him every night. but he sometimes choose to sleep than eat. sometimes refuse to eat coz he is sleepy. should i just let him sleep until he wake up when his hungry or should i wake him harder then feed him? he gaining weight normal.

night feed
59 Balas

anak i pun siang hari dia akan minta susu setiap 2 jam tapi malam sebelum tidur dia akan minta susu kaw kaw, pukul 10 dia dah tidur, dalam pukul 2 kekadang dia akan minta susu, kekadang tak minta, pukul 5 pagi dia wajib akan minta susu. tapi selepas susu dia akan tidur balik. pukul 7 pagi dia akan bangun dah sebab dia tahu ayah dengan mak dia kerja 😊