night feed

NOAH my baby is 3 month and i still set an alarm to feed him every night. but he sometimes choose to sleep than eat. sometimes refuse to eat coz he is sleepy. should i just let him sleep until he wake up when his hungry or should i wake him harder then feed him? he gaining weight normal.

night feed
59 Balas

td baru jumpa PSP.anak sy last susu jam 10mlm n jam 5am bru die bgn semula untuk susu.tp yang sy perasa bile die susu jam 5am, perut die ada bunyi n selepas susu die akan langsung muntah.. so sy ckp kt PSP tu sy akan kejut anak jam 2am utk susu n bile sy susu jam 5am die x muntah dah. PSP ckp betul cara tu.jgn bg perut anak kosong terlalu lama nanti masuk agin.. anak sy baru nk masuk 4 bln..

1y ago

Sekali minum brp ozs anak sis tu ?