Luka czer terbuka

Nk tye sape Luke czer terbuka Ape ubat dia utk cantik balik . Sbb sy sdh 2 Kali operate , first sbb bersalin yg kedua sbb Ade pedarahan doctor buka balik jahitan operate pastu cantum balik baru smlm buka jahitan luar Hari ini sy tgk tmpt operate buka balik tk byk sekit .tpi risau sgt Ade keluar nanah

6 Balas

Mommy rajin kn bia luka kring. .ao lps mndy ke ape. .bangai kn luka(bia luka terkena kipas) . .slalu lap ngan alcohol swab ..sory nk tnye. .luka jhtan 2 bsar 2 ke. ?

4y ago

Tak besar 2cm mcm tu .