Keputihan banyak

Nk tya waktu hamil keputihan banyak sangat tp xgatal n xberbau tp xselesa.. Kdg pekat kdg xpekat. Hhmm risau..

2 Balas

masa check up beritahu pada misi. nti dia akan refer doc. mcm sy mula2 check doc bg ubat masuk dr bawah tu.. tp tak jalan.. lepastu doc suruh ambil sample. check alhamdulillah takda apa2.. kena kerap bersihkan bg air biasa, lap kering2, pakai pantyliner kalau tak larat nak tukar seluar dalam selalu 😆 moga dimudahkan segala urusan ya 😊

try jumpa dokter and tanya