keputihan 35minggu 4hari

hai mommy nk tanya,klu kndungn 35w4d normal ke kluar keputihan warna susu tp cair.. kdg² time tgh baring, duduk or berdiri berjalan dia kluar meleleh, tak bnyk tp xselesa sbb rse dia kluar mcm terkucil.

3 Balas

keputihan bertambah dihujung kehamilan itu biasa, tetapi kalau kes mcm meleleh takot air ketuban pecah or keluar, disarankan tros ke hospital

better ke klinik terus..kalau mengalir tk henti tu mcm air ketuban

Better pergi check dgn doctor mommies