upt + 3 hri deret lps hri ke 12

nk tya opk norml ke + tiga hri beberapa lps period 2 hri sblum + ad bd tiga hri + bd jugk sberderet hrini x chk lg mungkin+ lg upt shope - breat denyut ii

upt + 3 hri deret lps hri ke 12
1 Balas

UPT +ve 3 hari? UPT shope -? Mcm mana tu sis? Tapi berdasarkan OPK dlm gambar ni sis dah masuk waktu subur, OPK dah +ve tu, dah boleh bersama dgn suami. Gambar ke-2 tu OPK PEAK +ve, (ovulasi berlaku dlm waktu 12 - 18 jam selepas opk PEAK) (Peak = line t, depan sekali tu lebih pekat dari c line, blkg tu)