kompiuss

dlam 2 mgu ni ad jgk pening2 n rase nk mntah2.. kalo iktkn hri ni bru 3 weeks. cek 2 hri lpas.. gne upt still lg ngtve.. ptt priod 12hb feb.. hri ni la.. tp xder plk kluar.. 4 hri lps ade kluar lendir cmpur drah.. tp skit jela. sy just nk tye pndpt.. sy priod ke idok ni.. hehehe... excited ank ke 2..ank ptme dh 5 years old... misi tuk ank ke 2 plk

1 Balas

nanti try lagi upt. untuk kepastian pergi check kat klinik je sis