susu kambing..

Hye mumy smua..sy prngnt 13 week 4 ary..first prngnt tu kerap sgt pning kple..n ble cek hb rendah n kawan² coh mnom susu kambing(jamu nenek)n skrg hb ok..tp suspek kncing mnis plk.??.cmne nk turun kn kncing mnis ni tinggi sgt..skrg pn nk turun kn gula tu biar x tingi xmkn nasi n blapar..jus mkn roti gandum buah²..tp ksian plk kat bby..??

1 Balas

Sis, cuba stop pengambilan susu kambing tu & gantikan sumber iron yg lain utk tmbh darah. Banyakkn minum air masak. & control sugar & carbohydrate intake