Kesan sampingan Cucuk depo 3 bulan

Hi ibu2 semua, ada tak yang mengalami bleeding lepas cucuk depo 3 bulan? Saya masa cucuk depo dah berhenti darah nifas, hari ke 5 lepas cucuk depo macam datang haid. Sampai sekarang hari ke 7 darah still fresh. Takut pulak rasa.

2 Balas

kalau period heavy flow lebih dr 2 minggu,terus jumpa Dr. nanti Dr akan bag ubat stop darah. tp apa² pun kalau sis risau,boleh ke klinik jumpa Dr esok. nanti Dr akan bg penjelasan mengenai hal ini

okay sis. Saya takut bila tengok darah fresh untung tak banyak. thank you sis