Normal ke berak ni

Hi. Nk tnye. Normal ke warna najis ni

Normal ke berak ni
5 Balas

mcm ank sya dlu berak warna najis mcm ada drah2 sikit dan lendir mlm tu terus admit wad doc tkut takut jangkitan pada usus 4 hari dduk wad on antibiotik alhamdulilah ank dh ok berak dan najis dan drah pun smua ok tkde apa2 cuma doc nk pntau je baby kan risau.. better bwk jmpe doc ya

Macam ada warna merah sikit takut baby sembelit. Cuba tunjuk gambar ni dekat Dr atau nurse.

1y ago

campur. bfre berak ni bagi susu bdn

Kena bawa jumpa doktor ni sis, risau berlaku pendarahan dalaman atau jangkitan kuman

Alamak mcm ada darah sikit tu. Bawa pergi jumpa dr

Baby susu apa sis formula ke susu ibu