Najis baby

Normal ke najis baby warna ni? Warna hijau lumut. 1st time dia berak warna ni. Baby dah 2bulan 22hari. Fully fm

Najis baby
5 Balas

Anak sy s26 jgk . Sebelum ni colour mustard . Lepas tu colour mcm ni . Pstu nti ade jgk mustard . Hijau tu normal je . Sbb mngandungi zat besi lebih dlm susu . Selagi ank awk x meragam . Perut ok x kembung . X sembelit . Means xde problem

7mo ago

Alhamdulillah lega dengar 😌 tq sis

Normal sis untuk baby yang fully fm . Warna poop baby memang ada banyak jenis . Yang tak normal setahu saya if ada darah dalam poop atau poop warna kelabu . Kalau sis waswas boleh google check panduan warna poop bayi .

7mo ago

+ boleh jadi normal dan boleh jadi tak normal . Research dulu ye .

biasa najis bby warna kuning biji2 kalau full fm..mcm ank saya

Susu lactogen ke?

7mo ago

Susu s26 sis

tidak normal

7mo ago

Kenapa x normal ?