hi nk tnya ..sy dh lewat period 5 hr..at dh cek pergnent test tp Naik satu line je..sepanjang tempoh perkhawinan ni mmg tak pernah lewat mcm ni..tp rasa sakit dibawah perut dan pinggang..kepala asyik pening je..perut asyik lapar..adakah sy prengnent atau

hi nk tnya ..sy dh lewat period 5 hr..dh cek pergnent test tp Naik satu line je..sepanjang tempoh perkhawinan ni mmg tak pernah lewat mcm ni..tp rasa sakit dibawah perut dan pinggang..kepala asyik pening je..perut asyik lapar..adakah sy prengnent atau sy nk period?

8 Balas

Kdg hormon sis..sy dlu cm tu jgk...dlm 3-4bulan cm tu..