kancing gigi

hi nk tnya siapa pernah alami kesan lepas kena suntik ubat kancing gigi? rasa sakit dan gatal ada kesan lebam juga bhgian lengan

kancing gigi
9 Balas

kalau rasa x ok, pergi check dgn doktor. saya awal2 ivf dulu lagi kerap cucuk ubat kat punggung. memang akan sakit n kemudian gatal2 yg teruk. pergi klinik check n doktor bagi ubat. dalam beberapa dah ok

harini sy check-up 28 minggu 2 hari. .sepatutnya kena suntik vaksin kancing gigi. .tapi sy n suami refused atas sebab² tersendiri.

8mo ago

sebab kawan sy masa anak pertama n kedua cucuk, dia kena gatal² n anak kena eczema. anak ke3 dia tak cucuk, dia n baby ok je sampai skrg. sy n suami memilih utk tolak, dlm masa yg sama berdoa n tawakal je pada Allah.

Gatal and lebam tu normal sye pun sama,tpi sye garuk pelan pelan je 2-3 hari susut sendiri sbb bkn msuk dlm urat tpi dlm isi

Nasib baik saya takde rasa sakit ape2 cuma rasa skit tmpat suntik tu jer. Takut jgk sbb orang kata sampai boleh demam

kena g jumpa doktor... saya tkde masalah pon cuma tangan seminggu juga sakit n lenguh .. lepastu ok dah

normal kot sis sbb sy first ccuk ritu pn sminggu lebih jgk nk hilg bengkak & sakit .

sya kna suntik msa 24w dia bngkak and gtl tpi sya biarkn je 2-3 hri dh smbuh..

cucuk kancing gigi masa berapa week er ? saya dh lupa

8mo ago

Saya cucuk masa 29 week

Biasa je kot. Suntikan kali ke 2 baru sy tak rs apa2

8mo ago

tapi ni dh masuk seminggu