Suntik kancing gigi

Korang ok tak lepas suntik kancing gigi? Ada kesan pape? Ni first dose, suntik belah kanan tp tangan belah kiri yg lenguh 😂

12 Balas

Sy bru kne cucuk smlm sakit dy ptg tu n know bengkak hbs urat belah kiri timbul Sy mntk laki urutkn tapi belh bengkak tu jgn diusik sakit gila bbila berdenyut x blh nk pusing ke kiri langsung angkat tgn pun x blh😭

lenguh dan demam masa 1st dose 2nd dose relax aje alhamdulillah 😂 neves juga masa nak cucuk 2nd dose haritu tp ok je... tak sakit berpanjangan

saya demam sis 😂 lenguh xyah cakap sebelah bdn jd lenguh je rasa . lemah gemalai jdnya . sampai seminggu rasa x sihat

1y ago

Lemah betol yaa sampai demam.. Adoii

msa first dose okay. bila kali ke2 cucuk, gigi rasa nak luruh semua ahahaha. lps seminggu dua mcm tu, okay dah 😂

1y ago

Ya Allah yeke.. second dose makin kuat aee 😂 serammm

Alhamdulillah saya cucuk kancing gigi takde apa effect demam ke apa ke hehe . Buat buat tak perasan je 🤭

second day cucuk kepala pening, memusing 2 hari. n tmpat cucuk tu mmg sakit lah..

Alhamdulillah saya ok 1st dos xde apa effect. Harap 2nd dos next week ok jgkla

Hari kedua cucuk, pening kepala pulak dahhh 😵‍💫 adoiii

Lepas kena cucuk tangan jd lebam bengkak seminggu baru hilang

sye ok.. cuma tgn yg suntik tu lenguh2 sikit la..