Suntik kancing gigi

Korang ok tak lepas suntik kancing gigi? Ada kesan pape? Ni first dose, suntik belah kanan tp tangan belah kiri yg lenguh 😂

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy bru kne cucuk smlm sakit dy ptg tu n know bengkak hbs urat belah kiri timbul Sy mntk laki urutkn tapi belh bengkak tu jgn diusik sakit gila bbila berdenyut x blh nk pusing ke kiri langsung angkat tgn pun x blh😭

lenguh dan demam masa 1st dose 2nd dose relax aje alhamdulillah 😂 neves juga masa nak cucuk 2nd dose haritu tp ok je... tak sakit berpanjangan

Baca lagi

saya demam sis 😂 lenguh xyah cakap sebelah bdn jd lenguh je rasa . lemah gemalai jdnya . sampai seminggu rasa x sihat

3mo ago

Lemah betol yaa sampai demam.. Adoii

VIP Member

msa first dose okay. bila kali ke2 cucuk, gigi rasa nak luruh semua ahahaha. lps seminggu dua mcm tu, okay dah 😂

3mo ago

Ya Allah yeke.. second dose makin kuat aee 😂 serammm

Alhamdulillah saya cucuk kancing gigi takde apa effect demam ke apa ke hehe . Buat buat tak perasan je 🤭

second day cucuk kepala pening, memusing 2 hari. n tmpat cucuk tu mmg sakit lah..

Alhamdulillah saya ok 1st dos xde apa effect. Harap 2nd dos next week ok jgkla

Hari kedua cucuk, pening kepala pulak dahhh 😵‍💫 adoiii

Lepas kena cucuk tangan jd lebam bengkak seminggu baru hilang

sye ok.. cuma tgn yg suntik tu lenguh2 sikit la..