Salah Kah???

Nk tnya salah ke sye truskan pregnant walaupun x nikah and ayah baby nk bertnggungjwab.. Sya hnya bgi thu mak tp mak ckp dh besar bru bgi thu knpe xbgi thu awal2 bley cri jln? sye sedih sgt dgn mak tp pasangan sye mmg jaga sye skang lpas bersalin n pantang kami nikah. EDD 9Nov19... Doakn sye mummy smua buntu sgt2 skang

50 Balas

situasi saya macam awak . mak saya tkbagi nikah . sebab dua2 muda lagi 😊 skrg saya kat umah mak saya tapi mak rak bagi buat checkup kat klinik kawasan sini . dan berpntang pun jangan di kawasan sini . kat mane saya nak duduk 😭 ya Allah . stresss terlampau dah ni

5y ago

kalau la saya nk masuk tmpat macam tuh tkpe . sy nak bersama fmly . tpi fmly tknk sy 🤣