Boleh ke bli barang bayi

Hi nk tnya perlu tak saya bli barang² bayi ? Saya bru 5 bulan ...ke terlalu awal?

27 Balas

Boleh start beli sikit2 sis. Sebab barang baby ni mahal2. Jd slow2 x rasa sakit sangat

sy start 5 bln beli sikit2... sampai skrg 36w dh tu pn ada lg skit x beli lg..

boleh dah sis..sikit2,lagi jimat hehe. sy msuk 6bulan dah basuh semua

Boleh dah buat persediaan sikit sikit supaya tak kalut akan datang.

blh beli slow2 yg basic dulu. tkt nti dh sarat x larat nak jalan..

xbli lgpun ingt dkt raya baru nk caqi skx bju raya ank2 yg lain

beli awal2 la..nanti perut dh bsr tak larat dh nk pergi beli

dah blh bli tu sis,Saya dah th pregnant mmg beli sikit2..

blh beli dikit2 dl sis..kl dh 7bln tu xlarat nnt

boleh x ad masalah..lama2 nnti dah lengkap..