air tebu

Nk tnya pengalaman ibu2..sy skrg 26mggu..teringin nk minum air tebu...pdhl sblm ni da brtaun xminum gara2 air kencing tikus...xpe ke klu sy minum segelas je...teringin sgt plak dah ?

5 Balas

Kalau sy mmg xminum air tebu / air kelapa sbb mak ckp air ni tajam. Kalau nk minum air kelapa nt dekat2 nk deliver boleh utk bersihkan baby dlm perot. Hihi

4y ago

Saya start 25w keatas dalam seminggu sekali mesti minum air kelapa. Alhamdulillah.. tak de pape jadi. Minum dalam segelas macam tu. Cuma air tebu ja, hb and my mom tak bagi minum lansung. Hurmmm... Sabar je laaa tahan diri 🤭

Sy minum xda mslh.. Dr awal pregnant xda pantang apa2.. Apa2 pn depend pd ibu tu juga, ada yg xboleh ada yg boleh

tebu manis. tp, jangan minum banyak.

Sikit blh tpi jgn sampai kenyg

Boleh