Teringin air tebu

Hi ibu2.. sy skrg 13w2d .. dah boleh ke belom ye minum air tebu. Sy lme dh teringin tp org2 masih larang ag ckp tak boleh🥹 bantu sy

3 Balas

kalau tringin minum skit insyaallah xde pape.. haritu masa berbuka sy terminum dekat 3 gelas..sbb xtau yg tebu ni tajam..tp alhamdulillah xde pape..mungkin depends on masing2..

mgkn sbb tebu kan manis jd risau dpt gdm. rasanya kalau yg dh proses bersih2 takde masalah janji tak terlalu banyak

Klaw bole elakkan minum smasa hamil